Lisäasetukset sisältävät ylimääräisiä tuote- ja tilaustoimintoja tarkempia tai kehittyneitä käyttötapauksia varten..
Lisäasetukset sisältävät ylimääräisiä tuote- ja tilaustoimintoja tarkempia tai kehittyneitä käyttötapauksia varten..
⚡ Yhteenveto
Mene {count}Asetukset → Asetus ja konfigurointi → Toimittaja Konnect -asetukset, avaa {{variable}}Synkkaa asetuksetvälilehti ja laajennaLisäasetukset. AllaTuote, aseta uusien tuotteiden tila ja valitse haluatko lisätä {{variable}}.Kartoitettutag. AlleTilaa, valitse, haluatko työntää tilauksia synkronoitumattomille tuotteille ja haluatko lopettaa toteutustilan päivitykset. Klikkaa sittenTallennaja vahvista salasanasi.
Markkinapaikan ylläpitäjät, jotka haluavat tarkempaa hallintaa tuotuja tuotteita koskevista statuksista ja tageista sekä siitä, miten puuttumattomille tuotteille tehdyt tilaukset ja toimituspäivitykset käsitellään.
Vasen sivupalkissa napsautaAsetuksetlaajentaaksesi sitä, napsauta sittenAsetukset ja konfigurointi.
Sivun vasemmalla puolella olevasta asetusten listasta napsautaToimittaja Konnect -asetuksetSe sijaitsee listan alareunassa, joten vieritä alaspäin, jos et näe sitä.
Varmista, että {{variable}}.Synkkaa asetuksetvälilehti on valittuna. Toinen välilehti onMonivaluuttaisuusSync-asetukset-välilehdellä on neljä osiota:Tuote-synkronointiasetukset,Kartoitus- ja elinkaaren asetukset,Tilauksen syynkkausasetuksetjaLisäasetukset. KlikkaaLisäasetuksetlaajentaa sitä.
Huomautus:Kaikki tämän sivun asetukset koskevat koko markkinapaikkaasi. Asetus, joka on merkitty {{variable}},VTunnus voidaan ylittää yksittäiselle myyjälle muokkaamalla kyseistä myyjää Myyjät-listasivulta.
Alapuolella {{variable}}Tuoteotsikko, rastiYlikirjoita tuotteen tila luotaessavalita tila, jonka uudet tuotteet saavat, kun ne lisätään kauppaasi. Oletuksena tila on sama kuin myyjän kaupassa. Vie hiiri valinnan vieressä olevan info-ikonin päälle lukeaksesi selityksen.
Huomautus:Jos käytät tätä vaihtoehtoa asettaaksesi uudet tuotteet luonnokseksi, pidäTilailman valintaa allaPäivityksessä/ KartoituksessaTuotteen synkronointiasetuksissa. Muutoin tila päivitetään uudelleen aina, kun tuotedata muuttuu myyjän kaupasta.
TikkaLisää Mapped-tunnus kauppiaan liikkeen tuotteisiin.lisätä aKartoitettumerkitse tuote markkinapaikallasi, kun yhteys myyjän tuotteeseen on olemassa. Merkki poistetaan automaattisesti, kun tuote irrotetaan.
Alla {{variable}}Tilaaotsikko, rastitaTyönnä tilaukset synkronoitumattomille tuotteilletyöntää tilausten unmapped-tuotteille, jotka on vastaanotettu markkinapaikallasi, myyjän kauppaan. Tässä vaihtoehdossa onVbadge, jotta se voidaan ylikirjoittaa yksittäisille toimittajille.
Huomautus:Kartoitettuja tuotteita ei välttämättä ole synkronoitu myyjän kaupan varaston kanssa. Tämän vuoksi tilauksia voidaan tehdä tuotteille, joita ei ole varastossa myyjän puolella.
TikkariKeskeytä täyttämisen tilan päivitysjos haluat tilaukset siirrettäväksi myyjän Shopify-kauppaan heitä varten niiden käsittelemiseksi, mutta et halua myöhempien tilatietojen muutoksia synkronoitavan takaisin. Tämä vaihtoehto sisältääVbadge, jotta se voidaan ylittää yksittäisille myyjille.
Kun tämä vaihtoehto on käytössä:
Rullaa sivun alas ja napsautaTallenna. Shipturtle pyytää sinua vahvistamaan salasanasi ennen muutosten käyttöönottamista. Syötä salasanasi ja napsautaVahvista.
Sama tila, joka heillä on myyjän kaupasta. RastiOhita tuotteen tila luotaessavalita eri tila.
WithLisää Mapped-tunnus kauppiaiden myymälätuotteisiin.merkattu, tuote markkinapaikallasi saa {{variable}}Kartoitettutunniste kun kartoitus on olemassa myyjän tuotteelle. Tunniste poistetaan automaattisesti, kun tuote poistetaan kartoituksesta.
Se siirtää tuntemattomien tuotteiden tilaukset, jotka on vastaanotettu markkinapaikassasi, myyjän kauppaan.
Toimitusstatuspäivityksiä myyjältä ei enää synkronoida markkinapaikallesi.
KaksiTilaavaihtoehdot sisältävät {{variable}}Vbadge, jotta ne voidaan ylittää yksittäiselle toimittajalle muokkaamalla kyseistä toimittajaa Toimittajat-listaussivulta.
Tilaon todennäköisesti edelleen valittuna allaPäivityksessä/kartoituksessaTuotteen synkronointiasetuksissa tila päivitetään uudelleen aina, kun tuotetiedot muuttuvat myyjän kaupassa. Poista valinta.Tilasiellä, napsautaTallennaja vahvista salasanaasi.
Vasemmalla oleva asetusten lista on pidempi kuin näkyvä alue. Vieritä listaa alaspäin löytääksesi.Toimittaja Konnect -asetukset.
Muutokset tulevat voimaan vasta, kun syötät salasanasi ja napsautat {count}.VahvistaVahvista salasana -kehotteessa. NapsautaTallennaPlease provide the prompt you would like me to complete or translate, and I will be happy to assist you.
Jos olet jumissa, ota meihin yhteyttä osoitteessatiimi@laivankilpikonna.comtai tee pyyntö {{variable}}.tukisivu.